Home » About

About

Bloggers Noord Nederland is een initiatief van ‘Outstanding Classroom‘. Eigenaresse Esther Roos is zelf een enthousiast blogger. Samen met de cursusleider WordPress,  Joost Poppinga, merkte zij dat bloggers op het internet dikwijls moeilijk te vinden zijn. Zoektochten middels Google leiden vaak tot teleurstellende resultaten.

Onze site heeft als doel de vindbaarheid van bloggers uit de noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) te verbeteren. Veel bloggers dromen er van om een grote influencer te worden en natuurlijk vinden ook wij dat je altijd moet proberen je dromen te verwezenlijken.

Maar groot is niet altijd zaligmakend. Vaak vind je meer dicht bij huis. Dit word ook wel micro-niveau genoemd. Uit de statistieken van instagram blijkt dat de engagement rate op micro-niveau een stuk hoger ligt dan bij de grote reuzen. Tevens is gebleken dat je op micro niveau een trouwere band met volgers kunt hebben en dat deze volgers ook vaker de moeite nemen om te reageren.

Bedrijven die op micro-niveau met bloggers willen samenwerken, kunnen op onze site makkelijker bloggers vinden.

Kortom: ga naar ons inschrijfformulier en schrijf je in voor een gratis vermelding. Wij zullen er alles aan doen om bloggers uit het noorden zichtbaar te maken.

Privacybescherming staat bij ons voorop. Gegevens van onze website bezoekers gebruiken wij alleen voor het verbeteren van deze website. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

lifestyle