KerstKerst

Home » Friesland » beauty tips en meer

beauty tips en meer

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Beauty tips en meer is een blog met leuke uitjes die ik zelf heb vastgelegd. Uiteraard ook met beauty producten en leuke recepten die voor iedereen te maken is. Lifestyle heb ik er ook bij gedaan omdat ik ook crea bea ben. Veel kijk en lees plezier

  • Bijna Vaderdag
   Binnenkort is het Vaderdag. Zoek niet verder hier heb ik voor jouw leuke ideetjes om je vader te verwennen. Wil je zelf shoppen dat kan ook via deze link. Of een gratis account om te profiteren van mooie kortingen, dan kan je, je hier registreren Weet zeker dat ... read more
   Published on 2020-05-24By Riek1971
  • Wil jij dat ook jouw eigen parfumerie aan huis?
   Wil jij dat ook jouw eigen parfumerie aan huis en je krijgt ook nog eens leuke kortingen op producten. En wie wil dat nou niet je producten snel in huis. Dat is bij FM World wel mogelijk, dat heb ik zelf ervaren. Ik zou zeggen begin vandaag nog.. Aanmelden ... read more
   Published on 2020-05-03By Riek1971
  • Review: Fotoboek van Fotofabriek
   Wat vond ik dat leuk pas geleden werd ik gevraagd om een blog te maken voor fotofabriek zij vroegen of ik een fotoboek wilde testen. Hier zei ik gelijk ja op en blij dat ik het had gedaan. Mocht een Hardcover A4 Fotoboek maken. Hoe maak ik een ... read more
   Published on 2020-05-03By Riek1971
  • Hello honey
   Pas iets nieuws tegen gekomen en las allemaal positieve reactie’s over dit mooie product. Dacht dit moet ik zeker hebben. Eenmaal in huis volgende dag gelijk mee onder de douche. Wat is dit een fijne body wash. De naam zegt het ook al hello honey en ziet er ... read more
   Published on 2020-05-01By Riek1971
  • Dekemastate de lente bloeit
   Fotoreportage gemaakt, zodat jullie allemaal mee kunnen genieten van de lente op de Dekemastate te Jelsum. Mooi plekje in Friesland wat is het daar mooi zo dichtbij huis.

   Het bericht Dekemastate de lente bloeit verscheen eerst op . ... read more

   Published on 2020-04-09By Riek1971

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland