KerstKerst

Home » Friesland » beauty tips en meer

beauty tips en meer

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Beauty tips en meer is een blog met leuke uitjes die ik zelf heb vastgelegd. Uiteraard ook met beauty producten en leuke recepten die voor iedereen te maken is. Lifestyle heb ik er ook bij gedaan omdat ik ook crea bea ben. Veel kijk en lees plezier

  • Betaal voor de geur en niet voor de verpakking!
   Ben jij ook zo dol op parfum,make up, skincare en veel meer? Nu ook nog een mooie Vaderdag actie.Wil je weten welke parfum we hebben vraag gerust naar de geurenlijst Stop! Zoek dan niet verder via de onderstaande knop kan je hier voordelig shoppen. Shoppen

   read more

   Published on 2020-06-08By Riek1971
  • Bijna Vaderdag
   Binnenkort is het Vaderdag. Zoek niet verder hier heb ik voor jouw leuke ideetjes om je vader te verwennen. Wil je zelf shoppen dat kan ook via deze link. Of een gratis account om te profiteren van mooie kortingen, dan kan je, je hier registreren Weet zeker dat ... read more
   Published on 2020-05-24By Riek1971
  • Wil jij dat ook jouw eigen parfumerie aan huis?
   Wil jij dat ook jouw eigen parfumerie aan huis en je krijgt ook nog eens leuke kortingen op producten. En wie wil dat nou niet je producten snel in huis. Dat is bij FM World wel mogelijk, dat heb ik zelf ervaren. Ik zou zeggen begin vandaag nog.. Aanmelden ... read more
   Published on 2020-05-03By Riek1971
  • Review: Fotoboek van Fotofabriek
   Wat vond ik dat leuk pas geleden werd ik gevraagd om een blog te maken voor fotofabriek zij vroegen of ik een fotoboek wilde testen. Hier zei ik gelijk ja op en blij dat ik het had gedaan. Mocht een Hardcover A4 Fotoboek maken. Hoe maak ik een ... read more
   Published on 2020-05-03By Riek1971
  • Pas­ta al­la Ca­pre­se
   Hier weer eens een recept en wat voor één deze had ik nog nooit gemaakt maar wat was dit lekker. En een dag zonder vlees is ook niet erg. Dit recept is erg makkelijk en simpel als je een keer geen zin hebt om een grote maaltijd klaar te ... read more
   Published on 2020-04-17By Riek1971

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland