Beautyweken

Home » Friesland » beauty tips en meer

beauty tips en meer

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Beauty tips en meer is een blog met leuke uitjes die ik zelf heb vastgelegd. Uiteraard ook met beauty producten en leuke recepten die voor iedereen te maken is. Lifestyle heb ik er ook bij gedaan omdat ik ook crea bea ben. Veel kijk en lees plezier

  • Spa wellness bij je thuis.
   Hoe leuk is dat je eigen gezichtsbehandeling bij je thuis hoeft niet eens zo duur te zijn. Ik leg in deze video uit hoe ik dat doe. Was voor mij wel de eerste keer. ... Lees verder
   Published on 2019-11-12By Riek1971
  • Adventkalender Yves Rocher
   Super mooi deze adventskalender echt de moeite waard.24 verrassingen zitten verstopt in schattige doosjes die bovendien moduleerbaar, herbruikbaar én recyclebaar zijn. Hoe leuk is dat? Parfums, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, make-up… Iedere dag weer nodig ik ... Lees verder
   Published on 2019-11-08By Riek1971
  • Ovenschotel met gehakt en Andijvie.
   Dit recept kon ik nog niet aardappelschotel met Andijvie. Weer eens wat anders om te eten deze hou ik zeker ook in mijn receptenboek. Ik had dit recept gevonden op dit blog  Had zo gevolgd hoe ... Lees verder
   Published on 2019-11-08By Riek1971
  • Indische Pindasoep
   Dat was om te smullen Indische pindasoep. Deze houden we in het receptenboek. Is ook niet zo moeilijk om te maken. Dit recept had ik gevonden op Albert Heijn allerhande daar hebben ze ... Lees verder
   Published on 2019-11-06By Riek1971
  • Unboxing video van BluxBox
   Hier is mijn nieuwe youtube kanaal op Maandag en Vrijdag komt er een video. Ben nog maar net begonnen vind het best wat spannend maar wel ontzettend leuk om te doen. Op Maandag ... Lees verder
   Published on 2019-10-28By Riek1971

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven