KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • In Thaise sferen bij Cho Fah Eathai
   Eettentjes ontdekken is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Maar soms ik het ook leuk om je gewoon te laten verrassen of iemand anders een voorstel te laten doen. Zo stelde een vriendin van Leonie en mij voor om eens bij Cho Fah Eathai te gaan eten. Een eettentje ... read more
   Published on 2020-01-28By Deveny
  • Droom en laat ‘Dolittle’ je verwonderen
   Wie staat er niet van tijd tot tijd tegenover zijn hond of kat terug te blaffen of miauwen? Hoe vaak heb jij al aan je kat gevraagd: “Wat is er dan?” als hij tegenover je zat te miauwen? Hoe vaak heb jij je al afgevraagd of je hond nou wel ... read more
   Published on 2020-01-24By Leonie Zuidersma
  • Ik heb niks, maar ik geef wel iets
   Al meerdere keren heeft Leonie blogs met jullie gedeeld over haar Alopecia en haar eczeem. Van mij heb je over dit soort onderwerpen nog nooit iets zien schrijven en dat heeft een reden. De reden is dat ik saai ben, want ik heb niks. Op zich geen voorspelling, want in ... read more
   Published on 2020-01-21By Deveny
  • Homemade warme chocolademelk met kokosmelk
   Winterdipje? Hier is een wintertipje! Wat is er heerlijker dan een lekkere warme kop chocolademelk in de winter? Vooral op een koude dag, waarbij de zon schijnt en je net naar buiten bent geweest. Dan met gloeiende wangen je handen warmen aan een beker warme chocolademelk. Ben je al in ... read more
   Published on 2020-01-17By Leonie Zuidersma
  • 1917: Holy moly
   Spoilervrije review Het jaar is nog maar net begonnen en ik heb nu al een favoriete film. Op zich nog niet zo heel moeilijk als je weet dat ik nog maar twee films in de bioscoop heb gezien. Sinds de eerste trailer stond 1917 al hoog op mijn lijstje en ... read more
   Published on 2020-01-14By Deveny
  • REVIEW: vega satéballetjes Unox vs. Albert Heijn
   Heerlijk bij de borrel of door je bami: gehaktballetjes in satésaus. Er zijn inmiddels twee vegetarische varianten op de markt van de gehaktballetjes in satésaus. Unox verkoopt ze na een samenwerking met de Vegetarische Slager al een tijdje in een zak onder de naam “Vegetarische Gehacktballetjes”, maar de Albert Heijn ... read more
   Published on 2020-01-10By Leonie Zuidersma
  • Hoe overleef je een vakantie met 6 jongens?
   First things first I survived. Zoals je misschien mee hebt gekregen, ging ik rond Oud en Nieuw een week naar Valencia met de vriendengroep van mijn vriend. Dat betekende een week lang alleen maar testosteron om me heen, want ik was het enige meisje. Gelukkig ken ik deze jongens ... read more
   Published on 2020-01-07By Deveny
  • Nieuw jaar, nieuw haar – Alopecia Areata
   Dat is pech, haar weg. In mijn laatste Alopecia update schreef ik dat mijn kapsel mee deed aan de luipaardtrent. Kale plekken all over the place. Anderhalve maand later is dat niet meer zo. Mijn kapsel doet nu mee met de gabbertrent van een aantal jaren geleden. Ja, de Sugar ... read more
   Published on 2020-01-03By Leonie Zuidersma
  • De hoogtepunten van 2019 waar je nog niks over wist
   Het afgelopen jaar heb ik over van alles geblogd. Zo nam ik je mee op mijn vakantie door Praag, Warschau, Budapest en Wenen. Behaalde ik mijn papiertje als diëtist en schreef ik een blog toen het even niet goed met mij ging. In een notendop is dat wel mijn jaar, ... read more
   Published on 2019-12-31By Deveny
  • Groetjes, 2019
   Hallo Leonie, Ik ben het jaar 2019. Jij en ik zijn niet altijd even goede vrienden geweest. Tijdens mijn aanwezigheid heb je iets te veel verliezen en bijna verliezen geleden. Je was boos en verdrietig. Maar nu ik je ga verlaten en plaats maak voor mijn opvolger 2020, wil ik ... read more
   Published on 2019-12-27By Leonie Zuidersma

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland