KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Een Week uit het Wanhopige Leven van Leonie #7
   Wie vindt het nou niet leuk om bij iemand anders binnen te kijken? Tijd voor weer een nieuwe aflevering van iets nog beters dan de Kardashians: Het Wanhopige Leven van Leonie. Deze week vierden we Pasen, keek ik samen online televisie, schilderde ik weer alsof mijn leven ervan afhing ... read more
   Published on 2021-04-09By Leonie Zuidersma
  • De gelukkige huisvrouw – Huishouden tag
   Een hele tijd geleden kwam ik deze tag tegen bij Jouvence . Ik vond het een interessant onderwerp om een tag over te doen en vooral voor mezelf grappig om eens op een rijtje te krijgen wat ik nu precies doe in het huishouden. Schoonmaken en het huishouden doen ... read more
   Published on 2021-04-06By Deveny Tolboom
  • Review: Action Twinmarkers VS. Winsor & Newton VS. Ohuhu
   Vandaag vergelijken we drie soorten alcoholmarkers. We vergelijken die van de Action, Winsor & Newton en Ohuhu. Maar eerst; wat zijn alcoholmarkers en hoe verschillen ze van normale stiften? Alcoholmarkers verschillen met gewone stiften, omdat gewone stiften meestal op waterbasis zijn. Hierdoor hebben ze iets andere kwaliteiten ... read more
   Published on 2021-04-02By Leonie Zuidersma
  • Deveny gaat beleggen
   Ik zal je gelijk uit je droom halen. Want het beleggen waar ik het nu over heb, heeft niks te maken met het beleggen van mijn boterham. Ik ga de beurs op. In ieder geval dat is het plan. Hoe wil en ga ik dat aanpakken? Dat is een ... read more
   Published on 2021-03-30By Deveny Tolboom
  • De Grote Kunst van het Volwassen worden
   “Als ik later groot ben…”. Als je klein bent, kan je vaak niet wachten tot je ouder en volwassen bent. Je hebt het idee dat je dan alles kan en mag en dat de wereld aan je voeten ligt. Je mag zo lang opblijven als je wilt en alles ... read more
   Published on 2021-03-28By De Algemene Wanhoop
  • Een Nieuw Medicijn
   Ik heb jullie al een paar keer meegenomen in de medische kant van mijn bestaan. Ik heb jullie meerdere keren vertelt over de kaalheid en pruikenjacht als gevolg van Alopecia, maar ook over mijn frustraties rondom mijn Atopisch Eczeem. In dat laatste zijn belangrijke ontwikkelingen gaande! Eczeem wordt ... read more
   Published on 2021-03-26By Leonie Zuidersma
  • Duurzaam met Deveny: body lotion #2
   Een tijdje geleden kon je mijn eerste poging tot het verduurzamen van mijn body lotion gebruik lezen. Helaas was de Pure Shea Butter van Helemaal Shea niet het juiste product voor mij en ging mijn zoektocht verder. Mijn zoektocht bracht mij naar de solid lotion van Zero Waste Path. ... read more
   Published on 2021-03-23By Deveny Tolboom
  • Het Schetsboek van Leonie #3
   Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik jullie een kijkje in mijn schetsboek gaf. Sindsdien heb ik bijna iedere dag getekend en dat zie je terug (gelukkig). Ik ben qua techniek aardig vooruit gegaan en heb meer kennis gekregen van materialen. Ik weet nu veel meer ... read more
   Published on 2021-03-19By Leonie Zuidersma
  • Het verhaal van mijn eerste stempoging en waarom ik dit boek toen graag had willen hebben
   Morgen is de grote dag dat je stemmen mag! Toen ik achttien jaartjes jong was, mocht ik voor het eerst stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Ik had geen idee op welke partij en welke persoon ik moest stemmen. Wat ik wel zeker wist, was dat ik wilde stemmen. ... read more
   Published on 2021-03-16By Deveny Tolboom
  • Gastblog: koken met edelgist
   Al eerder kon je genieten van een gastblog geschreven door de mama van Deveny. Vandaag neemt ze jullie mee in een review over edelgist waarin ze vertelt over wat edelgist nu precies is, hoe je het kan gebruiken en natuurlijk of het lekker is. Nu hoor ik je ... read more
   Published on 2021-03-14By De Algemene Wanhoop

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland