KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • De Disney Tag
   Zoals onze trouwe lezers wel weten: ik ben gek op Disney. De eerste film die ik in de bioscoop zag, was Hercules, een Disneyfilm. De tweede was Tarzan. Daarom was het voor mij hoog tijd om eens een Disney-tag in te vullen! Daar zijn er veel verschillende van te vinden ... read more
   Published on 2020-03-27By Leonie Zuidersma
  • Review: All the Bright Places
   Een tijdje geleden kwam ik erachter dat een geweldig goed boek verfilmd zou worden. Ik heb het over All the Bright Places, die sinds 28 februari te zien is op Netflix. De film heb ik jammer genoeg nog niet gezien en ik hoop dat ze de essentie van het boek ... read more
   Published on 2020-03-24By Deveny Tolboom
  • We gaan stampen: stamppot Veldsla
   Een recept door Bas/TheDutchbeerdad van FSOM! Als er één traditie is die wij Nederlanders als geen ander tijdloos in ons dagelijks leven hebben laten integreren, is het wel stampen. Stampen, prakken en nog meer stampen. Wij houden er wel van om die aardappels plat te stampen er wat groente ... read more
   Published on 2020-03-22By De Algemene Wanhoop
  • Corona: in de sloot spelen, maar dan gevaarlijk
   Als kind speelde ik ondanks mijn slechte weerstand en anders werkende immuunsysteem altijd in de sloot. Ik zag wel wat er gebeurde. De hele situatie rondom het Coronavirus voelt enorm onwerkelijk. Alsof het niet echt gebeurt, alsof ik me teveel heb ingeleefd in een apocalyptische film. Het is overweldigend. Zelf ... read more
   Published on 2020-03-20By Leonie Zuidersma
  • Het ICT-ervriendje
   Zijn jullie bekend met het ICT-ervriendje? Het ICT-ervriendje is een interessante diersoort. Hun natuurlijke habitat is eigenlijk overal waar een computer staat. Ook hebben ze een eigen taal, die eigenlijk alleen ICT-er(vriendje)s begrijpen. Een paar jaar observatie is op zijn minst nodig om een deel ervan te begrijpen. In het ... read more
   Published on 2020-03-17By Deveny Tolboom
  • Hoe ik per ongeluk bij een Marvel première was
   Once upon a time… was ik per ongeluk aanwezig bij de Europese première van een Marvel film. Het gaat om de première van Ant-Man and the Wasp en er is zelfs publiek bewijs van! Hoe raakte ik daar verzeild? Ik was al verliefd op Paul Rudd en zijn humor ver ... read more
   Published on 2020-03-13By Leonie Zuidersma
  • De twijfel
   Vorige week mocht ik dan eindelijk mijn papiertje in ontvangst nemen. Een heel raar gevoel, want ik was al in augustus afgestudeerd. Ik wilde heel graag een diplomering mee maken, want ik had er al die tijd hard voor geleerd en ik vond het een raar idee om het papiertje ... read more
   Published on 2020-03-10By Deveny Tolboom
  • Een Schier Dagje
   In de zomer lekker een dagje naar een Waddeneiland. Dat doen wij als Nederlanders en Duitsers graag. Met zo’n 1500 mensen, 453 honden, 210 fietsen en 28 auto’s op een veerboot en dan in een dagje het eiland over crossen op een tandem, dreigen je kind achter te laten, een ... read more
   Published on 2020-03-06By Leonie Zuidersma
  • Review: VOX
   Bijna al mijn boeken lees ik tegenwoordig in het Engels. Ik denk dat het percentage ongeveer tussen zestig en de zeventig procent ligt. Ik vind de Engelse taal en omschrijvingen vaak net even wat mooier dan het Nederlands. Het is misschien ook geen verrassing, want mijn favoriete boekenwinkel is The ... read more
   Published on 2020-03-03By Deveny
  • Het Slagveld dat Huishoudbeurs heet
   Er zijn volgens mij twee situaties waarin mensen in één klap alle fatsoensnormen loslaten en overgaan in overlevingsmodus: in een oorlogssituatie en op de Huishoudbeurs. Ik durfde de Huishoudbeurs dit jaar voor de tweede keer te trotseren. Overreden door karretjes en met blauwe plekken van de beukende Henny’s kwam ik ... read more
   Published on 2020-02-28By Leonie Zuidersma

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland