lifestyle

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Mijn Alopecia Areata: Update april 2019
   Zoals jullie al eerder op De Algemene Wanhoop hebben kunnen lezen heb ik in november 2015 Alopecia Areata gekregen. Hierdoor ben ik ongeveer een jaar lang helemaal kaal geweest en heb ik daarna beetje bij ... Lees verder
   Published on 2019-04-26By Leonie Zuidersma
  • Onze Buffy
   Elke keer als ik thuis kom, zit je klaar voor de deur. Eigenlijk weet ik niet of je blij bent om me te zien of dat je het leuk vindt dat er iets gebeurd voor ... Lees verder
   Published on 2019-04-23By Deveny
  • Paas Trifle met aardbeien
   Nog op zoek naar een lekker toetje voor de Pasen? Probeer dan eens deze combinatie van koekjes, chocolade, aardbeien en vanille. Het is een trifle, wat eigenlijk gewoon een chique woord is voor een vlaflip, ... Lees verder
   Published on 2019-04-19By Leonie Zuidersma
  • “Our Planet” is meer dan mooie beelden
   Als je deze serie rustig op je gemakje wilt kijken, dan moet je het vooral niet met mij kijken. Ik laat de bank spontaan door enthousiasme schudden als ik een dier zie dat ik leuk ... Lees verder
   Published on 2019-04-16By Deveny
  • De Avonturen van een Winkelmedewerker (Deel 2: de poep-editie)
   Als winkelmedewerker kun je een boek vol schrijven met wat je dagelijks mee maakt. Zoals ik in mijn vorige avonturen al vertelde, is geen dag hetzelfde. Daarom nu: de poep-editie. Er komt een sirene-achtig gegil ... Lees verder
   Published on 2019-04-12By Leonie Zuidersma
  • Be Magical!
   Toen ik de trailer voor deze film zag, was ik gelijk verkocht. Ik had net Captain Marvel gezien en vond het heel leuk om Brie Larson en Samuel L. Jackson op een andere manier te ... Lees verder
   Published on 2019-04-09By Deveny
  • Willet-Holthuysen: Onontdekt Amsterdams grachtenpareltje
   Heb jij bediening in je kelder rondlopen en hou jij literatuuravonden in je salon gevuld met Parijse meubelen? Behoor jij tot de Amsterdamse elite van de 19de eeuw? Ik ook niet. In het Museum Willet-Holthuysen ... Lees verder
   Published on 2019-04-05By Leonie Zuidersma
  • Uprooted: een sprookje voor volwassene
   Een tijdje geleden kreeg ik Uprooted van mijn vader. We hadden namelijk afgesproken dat we voor elkaar een boek zouden uitkiezen waarvan we vonden dat de ander het echt moest lezen en erg bij de ... Lees verder
   Published on 2019-04-02By Deveny
  • De avonturen van een winkelmedewerker
   Ik denk dat het wordt gezien als een simpel beroep en lichtelijk wordt ondergewaardeerd. Als je het mij vraagt in ieder geval onderbetaald. Ik heb het over het edele beroep van ‘winkelmedewerker’. Verkoper, verkoopster, verkoopadviseur, ... Lees verder
   Published on 2019-03-29By Leonie Zuidersma
  • Wie wat bewaart, die heeft wat
   Laatst nam ik allemaal bestanden door op mijn harde schijf en kwam bij een document uit 2012 dat Starbucks heette. Eerst was ik even vergeten wat het was, maar toen ik het document opende, wist ... Lees verder
   Published on 2019-03-26By Deveny

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle