DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • De avonturen van Deveny en Erik in IJsland part 2
   Previously on De avonturen van Deveny en Erik in IJsland. Vorige week kon je lezen over het begin van onze reis door IJsland en wat we in de eerste vier dagen beleeft hebben. Vandaag gaan we verder de volgende vier dagen. Vandaag kan je lezen wat mijn hoogtepunt van de ... read more
   Published on 2018-08-14By Deveny
  • Zandtaartjes met banketbakkersroom en aardbeien
   Ik ben geen Martha Stewart, maar weet wel wat van bakken. Ik vind het een heerlijke bezigheid en met een beetje hulp van een kookboek of Rudolph van Veen, lukt het vaak wel. Mijn vader was jarig en dat was weer een uitgelezen kans om iets nieuws te proberen! Dit ... read more
   Published on 2018-08-10By Leonie Zuidersma
  • De avonturen van Deveny en Erik in IJsland
   Na de avonturen rondom het bier brouwen was het tijd voor nieuwe avonturen in een nieuwe omgeving, namelijk in IJsland! Erik en ik waren hebben in zestien dagen het hele eiland rondgereden en heel veel gezien en gedaan. Zestien dagen, samen met alle verhalen, zijn moeilijk samen te vatten in ... read more
   Published on 2018-08-07By Deveny
  • Storytime: mijn vrijwilligersbaantje bij Zwemclub Gehandicapten
   “Ik ben er hoor!” “Ja, dat weet ik. Er staat al een kruisje achter je naam” “Hij is er ook hoor!”. Wekelijks beheer ik de aftekenlijst van de zwemclub waarbij ik vrijwilligerswerk doe. Alle aanwezigen krijgen een kruisje, afwezigen een horizontaal streepje. Het is een zwemclub, maar er wordt niet ... read more
   Published on 2018-08-03By Leonie Zuidersma
  • Vreten met een geweten
   Als diëtist in opleiding ben ik eigenlijk de hele dag met voeding bezig. Naast dat ik elke dag graag iets lekkers klaar maak, bezig ben met school en meer dan genoeg kookfilmpjes bekijk, lees ik ook graag boeken over voeding of voedinggerelateerde onderwerpen. Laatst las ik Eet als een expert ... read more
   Published on 2018-07-31By Deveny
  • Allez les Bleus! – Mijn vakantiedagboek (deel 2)
   A dream is a wish your heart makes”. Vorige week beschreef ik het eerste deel van mijn road-trip rond Parijs samen met mijn vriend. We gingen naar Lille, Parijs en Versailles. Deze week het vervolg in een iets ander jasje. Dit deel van mijn vakantiedagboek is geweid aan Disneyland Parijs ... read more
   Published on 2018-07-27By Leonie Zuidersma
  • Ciabatta met mozzarella, pesto en tomaatjes
   Ik houd van broodjes. Je kan er vanalles mee doen, maar vooral lekker beleggen. Vandaag deel ik een van de simpelste maar wel lekkerste manieren om je ciabatta te beleggen. Deze versie kent bijna iedereen wel, maar toch dacht ik dat het leuk was om deze met jullie te ... read more
   Published on 2018-07-24By Deveny
  • Allez les Bleus! – Mijn vakantiedagboek (deel 1)
   Voor alles is een eerste keer. Dit jaar was het tijd voor mijn Frankrijk-ontmaagding. Ik ben samen met mijn vriend Mattijs in een lus om Parijs heen gereden. Hier lees je hoe ons dat verging. Op de eerste dag zijn we naar Lille gereden, waar we in het Eklo Hotel ... read more
   Published on 2018-07-20By Leonie Zuidersma
  • De zomertag
   Als je dit leest, heb ik waarschijnlijk net Reykjavik verlaten en ben ik samen met mijn vriend begonnen aan onze rondreis door IJsland. Ondanks dat ik mijn zomervakantie spendeer in het niet zo warme IJsland, leek het mij erg leuk om een tag in te vullen over de zomer. Wat ... read more
   Published on 2018-07-17By Deveny
  • Dingen die je herkent als je geen 9-tot-5 baan hebt
   Een kantoorbaan klinkt dan wel heel saai, maar biedt wel duidelijkheid. Je zit op standaard dagen op standaard tijden op je kantoor. Je werkt een aantal dagen in de week en in het weekend besteed je je tijd aan hobby’s, je familie of slapen. En dat is natuurlijk niet alleen het ... read more
   Published on 2018-07-13By Leonie Zuidersma
  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.