KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • 10 jaar geleden… De Deveny editie
   Door de blog van Leonie werd ik geïnspireerd om ook terug te kijken op mijn leven van 10 jaar geleden. Dus spring maar in mijn tijdmachine en laten we teruggaan naar de tijd dat ik 14 jaar was! Tien jaar geleden was mijn leeftijd… Ik was 14 jaartjes jong ... read more
   Published on 2020-08-11By Deveny Tolboom
  • 10 jaar geleden…
   Wat deed ik 10 jaar geleden? Wie was ik? Waar hield ik me mee bezig? Deze vragen horen bij de “10 jaar geleden” tag. Ik kwam deze tag tegen op het wereldwijde web (hij is officieel afkomstig van Simone) en het leek me erg leuk om zelf terug te kijken ... read more
   Published on 2020-08-07By Leonie Zuidersma
  • Tante Corona en een winkelmedewerker: Een kijkje bij de moeder van Deveny
   Vandaag geen blog van Deveny zoals je gewend bent, maar een blog geschreven door mijn mama! Zij werkt als winkelmedewerker in een naaimachinewinkel en vertelt vandaag over een deel van haar avonturen. Naaimachine, stof en elastiek. Waar zijn we druk mee bezig? Even een paar maanden terug, we gingen ... read more
   Published on 2020-08-04By Deveny Tolboom
  • Het schetsboek van Leonie, part 2
   Een paar weken geleden deelde ik een aantal pagina’s uit mijn schetsboek met jullie. Zo maakten jullie kennis met mijn muizen. In de tussentijd heb ik nog veel meer muizen getekend, maar ook een hoop andere dingen. Tijd om weer eens een kijkje te nemen tussen mijn tekeningen! Mijn muizen ... read more
   Published on 2020-07-31By Leonie Zuidersma
  • Duurzaam met Deveny: Shampoo bars
   Als je bezig bent met duurzamer leven en het verminderen van je plastic verbruik, dan kom je al snel uit op het aanschaffen van shampoo bars. Voor iemand, die al zes of zeven jaar dezelfde shampoo gebruikte, was dit best een grote stap. Hoe gaat mijn haar reageren? Gaat mijn ... read more
   Published on 2020-07-28By Deveny Tolboom
  • Mijn vegetarische favorieten van dit moment
   Krijg je iemand te eten die liever geen vlees eet en heb je inspiratie nodig? Of wil je zelf wat minder vlees gaan eten, maar weet je niet precies wat je dan moet kiezen uit de wereld van vleesvervangers? I’ve been there. Schnitzels als deurmatten en dan niet vanwege de ... read more
   Published on 2020-07-24By Leonie Zuidersma
  • Kookdag: verlaat Vader- en Moederdag diner
   Vorig jaar was ik aan het einde van mijn Latijn voor wat ik mijn ouders voor Vader- en Moederdag zou geven. Moederdag is vooral een pretje, doordat mijn moeder twee weken daarvoor namelijk jarig is. Omdat mijn ouders en ik allemaal erg van koken en eten houden, vond ik het ... read more
   Published on 2020-07-21By Deveny Tolboom
  • Heerlijke caloriebommetjes bij Funky Freak
   Wisten jullie dat wij een gezamenlijke lijst hebben met restaurants en eettentjes waar we graag willen eten? Vaak zien we een aankondiging op Facebook voorbij komen en dan taggen we elkaar erin. Omdat Deveny nogal van overzicht houdt, is zij toen begonnen met het bijhouden van een lijstje. Tegenwoordig taggen ... read more
   Published on 2020-07-19By De Algemene Wanhoop
  • Hiphoppende Hamilton maakt indruk
   Heb je ooit gedacht: hoe zou George Washington rappen? Hoe zou Thomas Jefferson dansen? Wat zou zou King George III onder de douche hebben gezongen na de Amerikaanse onafhankelijkheidsstrijd? Dan heeft Lin-Manuel Miranda goed nieuws voor je. De Broadway-hit “Hamilton” is sinds kort te bewonderen op Disney+. De musical vertelt ... read more
   Published on 2020-07-17By Leonie Zuidersma
  • Walibi in Coronatijd
   Omdat we dit jaar niet op vakantie gingen, maar wel iets leuks wilde gaan doen, besloten mijn vriend en ik om een dagje naar pretpark te gaan met de gespaarde punten van de Jumbo. Al snel viel de keuze op Walibi. Ondanks alle restricties had ik erg veel zin in ... read more
   Published on 2020-07-14By Deveny Tolboom

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland