KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • 4 dingen die je mogelijk herkent als je pas begonnen bent met beleggen
   Sinds twee maanden mag ik mij zelf belegger noemen en heb ik de sprong gewaagd nadat ik de cursus Samen Starten met Beleggen van Nowherdays en Beleggen met Bart heb gevolgd. In deze twee maanden heb ik nog niet heel veel meegemaakt op de beurs, maar ik denk wel ... read more
   Published on 2021-06-15By Deveny Tolboom
  • Zwembadverhalen
   De wereld is er in de huidige situatie niet makkelijker of duidelijker op geworden. Soms kunnen dingen wel, vervolgens weer niet. Overal gelden regels en die zijn niet altijd hetzelfde. Gelukkig zijn er nu weer wat meer dingen mogelijk en zijn ook de zwembaden weer open. Zo kan ik ... read more
   Published on 2021-06-11By Leonie Zuidersma
  • De volgende stap
   Zoals jullie al weten ben ik sinds november zzp’er. Sindsdien ben ik op zoek hoe alles zou willen indelen. Het begin van deze zoektocht deelde ik al eerder, maar nu kan ik je leuk nieuws vertellen dat ik over gegaan ben tot een volgende stap! En die stap deel ... read more
   Published on 2021-06-08By Deveny Tolboom
  • Review: Action Paint Markers VS. Posca
   Sinds ik weer fanatiek teken, kan ik niet meer zonder mijn witte Posca pen. Dit is een pen waar een soort acrylverf in zit. De verf die eruit komt is dekkend en je kunt er details mee aanbrengen of foutjes mee weg werken. Je hebt er vaak iets meer ... read more
   Published on 2021-06-04By Leonie Zuidersma
  • Duurzaam met Deveny: spons
   Misschien gebruik je dagelijks een spons, maar heb je er ooit bij stilgestaan of deze wel duurzaam is? Ik heb jarenlang altijd zo’n fluffy spons gebruikt. Zo’n spons vond ik heerlijk. Beetje douchegel erin, alles lekker schuimen en daarna mijn hele lichaam voorzien van een laagje schuim. Ik kon ... read more
   Published on 2021-06-01By Deveny Tolboom
  • Hoe het allemaal begon…
   Waar is De Algemene Wanhoop geboren? We zijn gaan graven in foto’s, documenten en ons geheugen. De tijdlijn bleek iets anders dan in onze herinnering. Maar laten we terug gaan naar hoe het allemaal begon. Op 1 juli 2017 schudden we elkaar voor het eerst de hand bij ... read more
   Published on 2021-05-30By De Algemene Wanhoop
  • Een Week uit het Wanhopige Leven van Leonie #9
   Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Kardashians.. oh nee.. een week uit het wanhopige leven van Leonie! Deze week zat vol met nieuwe belevenissen. Ik keek/vierde het Songfestival, at heerlijk op meerdere verjaardagen en vieringen, schilderde weer alsof mijn leven ervan af hing, kampeerde in ... read more
   Published on 2021-05-28By Leonie Zuidersma
  • Deveny en de otter
   Morgen is het mijn nationale feestdag! Elke laatste woensdag in mei is namelijk de internationale dag van de otter! En zoals Leonie al laatst vertelde, is mijn liefde voor otters groter dan mijn lengte. Daarom leek het mij leuk om jullie te vertellen waar mijn fascinatie met otters vandaan ... read more
   Published on 2021-05-25By Deveny Tolboom
  • Review: Stamp platform en stempels van Action
   Als Action-fan ben ik zeer blij weer door de Action te kunnen struinen. Op mijn laatste struintocht kwam ik bij de knutselspullen het ‘Stamp platform’ tegen. De verpakking belooft dat het stempelen makkelijker en netter maakt. Je zou er lagen mee moeten kunnen aanbrengen en opnieuw stempelen vergemakkelijken. Ik ... read more
   Published on 2021-05-21By Leonie Zuidersma
  • Een gedachte, een herinnering
   Ken je dat? Je zit/ligt/bent ergens en ineens krijg je iets in je hoofd. Een liedje, een gedachte, een mooie zin. Die je pakken en die je moet vinden. Dit heeft, denk ik, iedereen wel eens en ik ook. Laatst had ik ineens een zin in mijn hoofd: ... read more
   Published on 2021-05-18By Deveny Tolboom

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland