lifestyle

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Simone
   Beiden staan we met onze moeders in de schoenenwinkel. We zitten in rivaliserende brugklassen en vuile blikken gaan over en weer. Later worden we de dikke maatjes en beleven we de mooiste avonturen. In de ... Lees verder
   Published on 2019-06-14By Leonie Zuidersma
  • De Uitleg
   Toen ik door mijn harde schijf struinde en het gedicht over Starbucks in maart tegenkwam, kwam ik ook bij een verhaal dat ik in 4 Havo voor Nederlands schreef. Ik weet niet helemaal meer wat ... Lees verder
   Published on 2019-06-11By Deveny
  • Verrukkelijke quesadillas met guacamole
   Mijn favoriete Mexicaanse gerecht: quesadillas. Gesmolten kaas is natuurlijk echt het einde. En dan al helemaal met zelfgemaakte guacamole! Dit is een recept voor een lekkere frisse guacamole. Je kunt de quesadillas maken als borrelhapje ... Lees verder
   Published on 2019-06-07By Leonie Zuidersma
  • Aan alles komt een einde
   Hopelijk kan ik over drie weken zeggen dat ik mijn bachelor behaald heb. Dat betekent dat er dan een einde is gekomen aan mijn tijd op de Hanzehogeschool. Een heel raar vooruitzicht als je het ... Lees verder
   Published on 2019-06-04By Deveny
  • “Lastige Ouders” zijn niet zo lastig
   “Lastige Ouders” gezien op: 28 mei 2019, De Harmonie in Leeuwarden. Wat heeft Faas? Hoe is zijn gedrag te verklaren? Wie kan er het beste voor Faas zorgen? Hoe kunnen buitenstaanders of artsen jou ... Lees verder
   Published on 2019-05-31By Leonie Zuidersma
  • A Whole New World
   Disneyfilms zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Afgelopen zaterdag voelde ik me weer even een klein kind toen ik naar de live action remake ging van Aladdin. Van te voren was ik ... Lees verder
   Published on 2019-05-28By Deveny
  • Hoera voor Hermitage
   Hermitage in Amsterdam bestaat 10 jaar en viert dit niet alleen met zeer overpriced appelgebak (€5,25 voor een punt), maar ook met een bijzondere tentoonstelling. ‘De Schatkamer’ is een verzameling van de hoogtepunten  van het ... Lees verder
   Published on 2019-05-24By Leonie Zuidersma
  • Too Much Information Tag Part 2
   Begin maart vulde ik al een deel in van de Too Much Information Tag. Ik vond dat het tijd werd dat ik ook het andere deel eens met jullie gingen delen. Wat is de reden ... Lees verder
   Published on 2019-05-21By Deveny
  • Angsten overwinnen bij The Elvis Concert
   Ik heb een angst en flinke afkeer voor Elvis-imitators. Afgelopen maandag (13 mei 2019) ben ik daar een klein beetje overheen gekomen. Afgelopen maandag was in De Oosterpoort in Groningen The Elvis Concert. Aangezien ik ... Lees verder
   Published on 2019-05-17By Leonie Zuidersma
  • Mijn 5 favorieten van Eurovision Songfestival 2019
   Vanavond is het eindelijk tijd voor de eerste halve finale van het Eurovision Songfestival 2019. Elk jaar is het songfestival een hele happening bij mij thuis. Weken van te voren beginnen we al met speculeren ... Lees verder
   Published on 2019-05-14By Deveny

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle