lifestyle

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Een tijdreisje naar Nubië met het Drents Museum
   We kennen allemaal wel de Sfinxen, piramides en farao’s van het Oude Egypte, maar wie kent het ooit zo machtige rijk Nubië? Ik tenminste nog niet… Tot ik naar het Drents Museum ging! De naam ... Lees verder
   Published on 2019-02-15By Leonie Zuidersma
  • Een zonnestraaltje op Netflix
   Ik houd niet zo van make-over programma’s, maar door wat filmpjes op Facebook was mijn interesse gewekt. Afgelopen zaterdag besloot ik daarom om de eerste aflevering van Queer Eye te gaan kijken en vanaf de ... Lees verder
   Published on 2019-02-12By Deveny
  • Het blijft leuk
   Ik kan me niet zo goed meer herinneren hoe oud ik was toen ik mijn allereerste The Sims spel kreeg, maar ik weet wel dat ik heel blij was. Het is en blijft wel mijn ... Lees verder
   Published on 2019-02-05By Deveny
  • Met kleur uit je wintersleur in het Groninger Museum
   Bij ‘Chihuly’ in het Groninger Museum hoef je niet de juiste filter of kleurbalans uit te zoeken voor je Instagram-foto’s, dus gebruik vooral die hashtag #nofilter. De werken van kunstenaar Dale Chihuly die hier tentoongesteld ... Lees verder
   Published on 2019-02-01By Leonie Zuidersma
  • Even lachen
   Ik zit niet heel vaak op YouTube, maar als ik tijd verdrijf op deze leuke site dan kijk ik bijna altijd naar stand-up comedians. Korte stukjes uit hun shows. Heerlijk. Ik kijk ze vaak in ... Lees verder
   Published on 2019-01-29By Deveny
  • A Cinderella Story: de favorieten uit mijn schoenencollectie
   “Al op mijn vlucht verloor ik daar, mijn glazen muiltje bij het kasteel. De prins, hij vond het op het bordes, dit magisch, wonderschoon juweel. Door stad en land ging hij op zoek naar mij, ... Lees verder
   Published on 2019-01-25By Leonie Zuidersma
  • Welkom in brei-land
   Nee, dit zijn geen goede voornemens. Eind december vroeg ik aan mijn moeder of haar werk breinaalden verkocht. De winkel, waar zij werkt, verkocht ze zelf niet, maar ze kon ze wel uit een andere ... Lees verder
   Published on 2019-01-22By Deveny
  • Insta-doggo’s: de leukste honden-Instagramaccounts
   Ik maak er geen geheim van: ik hou van honden. Als ik een beetje een emotioneel-onstabiele dag heb, kan ik nog wel eens een traantje wegpinken als ik een echt heel schattige puppy zie of ... Lees verder
   Published on 2019-01-18By Leonie Zuidersma
  • The Man, The Myth, The Papa
   Hij lijkt misschien een man van weinig woorden en dit interview vormt misschien geen uitzondering. Toch is hij de uitdaging aangegaan en nam tussen het radio luisteren en Patiencen op zijn computer tijd om met ... Lees verder
   Published on 2019-01-11By Leonie Zuidersma
  • Boek vs. Serie: a Series of Unfortunate Events
   Nadat ik rond 2004 de film a Series of Unfortunate Events had gezien, wilde ik graag de boeken lezen. Jammer genoeg kwam dit tot twee jaar geleden er niet van. Nadat ik het eerste seizoen ... Lees verder
   Published on 2019-01-08By Deveny

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle