KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • 12 minuten vol emotie
   Ik kan er erg van genieten om bij Netflix te kijken naar trailers van films en series, die binnenkort uitkomen. Op deze manier zag ik de trailer voor If Anything Happens I Love You. Een short animatiefilm van twaalf minuten. Hoe goed en interessant is een film van twaalf ... read more
   Published on 2020-11-24By Deveny Tolboom
  • Een week uit het wanhopige leven van Leonie #4
   Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. Het was een week met weinig werk, maar vol tekeningen, geheime projecten en weer een klein beetje kerst. Vrijdag 13 novemberVrijdag de 13de! Eng! Gelukkig was mijn grote ongeluksdag gisteren al en ben ik deze dag redelijk zonder kleerscheuren ... read more
   Published on 2020-11-20By Leonie Zuidersma
  • Deveny’s favoriete thrillerschrijvers
   Ik weet niet waarom, maar ik houd heel erg van thrillers. Deze boeken verslind ik binnen no-time en daarna ben ik eigenlijk altijd teleurgesteld dat mijn boek uit is. Daarom zet ik vandaag mijn favoriete thrillerschrijvers voor je op een rijtje met redenen waarom je hun boeken een keer ... read more
   Published on 2020-11-17By Deveny Tolboom
  • Kunst voor Dummies: Anti-rook campagne door Van Gogh?
   In de serie Kunst voor Dummies vertel ik de verhalen achter bekende en minder bekende kunstwerken. Wanneer je het verhaal achter een kunstwerk kent, is het automatisch een stuk interessanter en leuker dan wanneer je er langs struint in een museum en er verder niets over weet. Vandaag is ... read more
   Published on 2020-11-13By Leonie Zuidersma
  • Het is nooit te vroeg voor een kerstfilm
   You hate them or you love them: kerstfilms. Ik houd heel erg van deze filmgenre. Het maakt me niet uit welke tijd van het jaar het is. Ik kan deze films altijd kijken en ik word er altijd vrolijk van. Niet voor niks is Love Actually één van mijn ... read more
   Published on 2020-11-10By Deveny Tolboom
  • Review: Heat Embossing Stamp Kit van Action
   Ik maakte altijd mijn eigen kerstkaarten. Het leukste daarvan was, dat ik er altijd kilo’s glitter op strooide. Helaas donderde het grootste gedeelte er al af voordat de kaart in de envelop zat. Laten we dan ook niet spreken over de glitteroverlast die de ontvanger had. Maar ik heb ... read more
   Published on 2020-11-06By Leonie Zuidersma
  • Mijn blogpartner in crime: een ode aan Leonie
   Wie had het ooit aan zien komen dat een simpele ontmoeting tussen nieuwe collega’s kon leiden tot een blog? Ik niet. Drie jaar lang veel lol, gezelligheid, etentjes, goede gesprekken en meer. Afgelopen zaterdag bestond De Algemene Wanhoop alweer drie hele jaren. Bij de vorige twee verjaardagen blikte ik ... read more
   Published on 2020-11-03By Deveny Tolboom
  • Hoera! De Algemene Wanhoop is 3 jaar!
   HOERA! De Algemene Wanhoop bestaat alweer drie jaar! Het voelt als gisteren dat we onze eerste blogs publiceerden, maar we zijn alweer zoveel verder. Daar hoort natuurlijk een Oscar-waardige bedankvideo bij. Veel kijkplezier! ... read more
   Published on 2020-10-31By De Algemene Wanhoop
  • 3 jaar De Algemene Wanhoop met Leonie
   Dames en heren, jullie houden het alweer bijna drie jaar met mij uit op De Algemene Wanhoop! Op 31 oktober 2017 werd De Algemene Wanhoop geboren in een pizzeria in Groningen. Nu, drie jaar later, hebben jullie een schat aan hersenspinsels om in te duiken. Drie jaar lang ... read more
   Published on 2020-10-30By Leonie Zuidersma
  • Duurzaam met Deveny: scheermes
   Wie kent er tegenwoordig niet de scheermesreclames met mannen en/of vrouwen die vaak geen haar op hun lichaam hebben en dit nog gladder krijgen door het gebruik van scheermes X met Y hoeveelheid mesjes. Heel leuk en aardig, maar jammer genoeg niet zo duurzaam. Vaak zijn de houders van ... read more
   Published on 2020-10-27By Deveny Tolboom

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Bloggers Noord Nederland