KerstKerst

Home » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Review: De Ballade van Slangen en Zangvogels
   Als tiener heb ik de boeken over de Hongerspelen verslonden en vond ik de films fantastisch. Toen er een tijdje geleden bekend werd gemaakt dat er een prequel kwam met als hoofdpersoon president Snow, was ik sceptisch. Ik ben namelijk altijd bang dat een goedlopende serie, dan uitgemolken wordt en ... read more
   Published on 2020-06-02By Deveny Tolboom
  • Review: Veganistische eierpoeder?!
   In mijn favoriete tv-serie M*A*S*H, dat zich afspeelt tijdens de Korea-oorlog, eten ze regelmatig ‘powdered eggs’. Zelf ben ik al heel lang allergisch voor eieren, dus heb ik ook al jaren geen omeletten, gekookte eitjes of roerei gegeten. Maar er is hoop! Ik had er al van gehoord, maar ik ... read more
   Published on 2020-05-29By Leonie Zuidersma
  • Ik kan niet wachten tot…
   We zijn alweer bezig met de elfde week van de lockdown. Ik vind het verbazend hoe snel de weken gaan, terwijl de tijd soms voorbij lijkt te kruipen. Het heeft heel wat weken geduurd, voordat ik een soort van ritme kreeg. Normaal gesproken stond mijn agenda erg vol met leuke ... read more
   Published on 2020-05-26By Deveny Tolboom
  • Frisse zomer tiramisu met aardbeien
   Deveny en ik zijn allebei tiramisu verslinders. Zet het ons voor en het is bijna direct op. Maakt niet uit hoeveel het is. Je kunt wel zeggen dat tiramisu erg belangrijk is in ons leven. Ik maakte al eerder een Sinterklaas-variant van tiramisu met speculaas en chocolademelk. Heel lekker! Maar ... read more
   Published on 2020-05-22By Leonie Zuidersma
  • Support your locals! Den Haag editite
   Na het schrijven van mijn blog van vorige week dacht ik: “Heel leuk en aardig die support your locals, maar als je niet in Groningen woont, dan kan je deze leuke ondernemingen niet supporten.” Omdat ik een geboren en getogen Hagenaar ben, vond ik dat ik ook wat leuke ondernemingen ... read more
   Published on 2020-05-19By Deveny Tolboom
  • Het schetsboek van Leonie
   Zolang ik me kan herinneren teken ik al. Als klein meisje vlogen de kleurboeken en stiften er doorheen. Met het ouder worden heb ik natuurlijk niet altijd even veel tijd gehad om te tekenen en in de pubertijd willen je interesses nog wel eens verschuiven. Maar de interesse in tekenen ... read more
   Published on 2020-05-15By Leonie Zuidersma
  • Support your locals!
   Meer dan ooit is het belangrijk om de lokale ondernemingen te steunen. In deze tijd heeft iedereen het moeilijk. We zitten veel thuis, pas vanaf 1 juni kunnen we weer een terrasje pakken en ik kijk nu al uit naar alle keren dat ik weer uit eten kan. Zo ... read more
   Published on 2020-05-12By Deveny Tolboom
  • Pesto-kaas broodjes
   Laat Dr. Oetker lekker zitten en bak mee met Dr. Leonie! Carbs are a girl’s best friend. Ik ben gek op lekkere broodjes en ik eet eigenlijk alleen soep als avondeten als excuus voor een lekkere focaccia, kaas-uienbrood of heel veel stokbrood met kruidenboter. Ik vind het dan ook super ... read more
   Published on 2020-05-08By Leonie Zuidersma
  • Nationale Maaike-dag!
   Wanneer je vrienden bloggers zijn en jouw verjaardag tot nationale feestdag bombarderen… Het is vandaag nationale Maaike-dag! Onze Mattie Maaike is vandaag, 7 mei, jarig! Ze wordt alweer 25 jaar en wilde een groot feest geven, maar met de huidige situatie is dat helaas niet mogelijk. Zoals je op onze sociale ... read more
   Published on 2020-05-07By De Algemene Wanhoop
  • Review: Spinning Silver
   Toen ik het boek Uprooted eerder las, was ik eerst sceptisch, maar vond het uiteindelijk een erg goed en mooi boek. Een tijdje geleden liep ik door The Americain Book Center en Spinning Silver zag liggen, moest en zou ik dit boek gelijk kopen en meenemen. Maar vond ik Spinning ... read more
   Published on 2020-05-05By Deveny Tolboom

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland