Kersttrends 2018

Home » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Welkom terug kerst
   Mijn favoriete feestdagen Als ik moest kiezen tussen alle feestdagen? Staat kerst toch wel stipt op één bij mij. Het geeft sfeer in duistere dagen. Je krijgt een gevoel van warmte, door de kerstverlichting en aankleding. Ik krijg ook een soort gevoel van vrede over mij.Favoriete kerstbal Wanneer mijn ouders ... read more
   Published on 2018-12-08By Jaqueline
  • De afspraak is eindelijk gemaakt
   Totaal onverwachts Ben je onderweg naar huis, van een gezellige middag WILDLANDS. Gaat je mobiel over. Ik kijk op mijn telefoon en zie, dat het een onbekend nummer is. Ik neem op en zeg alleen mijn voornaam. Je weet maar nooit wie je belt. Het is het Wilhelmina Ziekenhuis. Er is ... read more
   Published on 2018-12-05By Jaqueline
  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Kersttrends 2018