Beautyweken

Home » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Yes, ik ga naar de F1 in Oostenrijk
   De formule 1 vrouwen, gaan volgend jaar, naar de F1 in Oostenrijk.Zodra ik het hoorde, begon het bij mij wel te kriebelen. Ik vind Oostenrijk een heel mooi land. En ja, Max Verstappen heeft er ... Lees verder
   Published on 2019-11-11By Jaqueline
  • EMDR met goed succes afgesloten
   Begin oktober heb ik mijn laatste gesprek gehad. Met als grootste vraag, heeft de EMDR geholpen? Hoe gaat het nu met mij? Is er eventueel nog een behandeling nodig? Voordat ik naar deze afspraak ging, ... Lees verder
   Published on 2019-11-04By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven