Beautyweken

Home » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Genieten van onze staycation
   Al een paar jaar gaan we niet meer op vakantie. Mijn man en ik vieren onze vakantie thuis. We maken er een staycation van. Hoewel ik dat, op zich, wel fijn vind. Zou ik, stiekem, ... Lees verder
   Published on 2019-09-16By Jaqueline
  • De heide staat in bloei
   Gouden uur Ter Horst Je kan er niet meer omheen. Overal kom je foto’s tegen van bloeiende heide. De meeste foto’s zijn gemaakt op de Hoge Veluwe, met name de postbank. Vaak zijn de foto’s ... Lees verder
   Published on 2019-09-09By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven