IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Sinds kort ben ik mediteren aan het ontdekken
   De laatste tijd zit mijn hoofd nogal vol. Dit komt doordat ik bezig ben met mijn autisme. Mede door deze reis, komen er ook heel veel gevoelens los. Helaas geen positieve gevoelens. Al deze gevoelens krijgen op den duur wel hun plekje. Volgens mijn begeleidster zit ik op dit moment ... read more
   Published on 2018-08-15By Jaqueline
  • Wat een genot, nu de hittegolf voorbij is
   Ik spring een gat in de lucht, de hittegolf is eindelijk voorbij. Al mijn hele leven heb ik moeite met “extreem” warm weer. Mijn moeder heeft mij eens verteld. Dat ik als baby een keertje ben weggevallen in de zomer. Ondanks dat ik veel water drink. Bijna twee liter per ... read more
   Published on 2018-08-11By Jaqueline
  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.