lifestyle

Home » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Kunnen de schaatsen uit het vet?
   KriebelenJe kan me niet vrolijker maken. Als met een goeie winter. De sloten, kanalen en schaatsbanen zijn bevroren. Alles heeft super goed ijs. Waar je schaatsen onder je voeten glijden. En natuurlijk een dik pak ... Lees verder
   Published on 2019-01-21By Jaqueline
  • Bijna mijn vrijheid weer terug
   Mijn herstelMijn herstel gaat beter, dan ik had verwacht. Had je dit in het begin verteld. Dan had ik je voor gek verklaard. Ondanks dat het rond mijn navel nog gevoelig is. Heb ik bijna ... Lees verder
   Published on 2019-01-14By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle