lifestyle

Home » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Mijn EMDR ervaring
   Vandaag heb ik mijn EMDR therapie gehad. Wat heb ik er tegen op gezien. Ik heb zelfs heel slecht geslapen. De ergste scenario’s gingen door mijn hoofd. Wat als ik mij nou niks herinner? De ... Lees verder
   Published on 2019-07-15By Jaqueline
  • Benieuwd naar het nieuwe verblijf
   Nu ik in Wildlands ben, ben ik ook wel nieuwsgierig. Naar het nieuwe pinguïn verblijf en de zeehonden. Natuurlijk, ook hoe het is, om zo dichtbij de ijsberen te staan. Ik zie jou welHet ... Lees verder
   Published on 2019-07-08By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle