lifestyle

Home » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Wat is er met mij aan de hand?
   Na een lange tijd, voel ik mij eindelijk iets beter. Eindelijk kan ik aan mijzelf vernemen. Dat ik beter met situaties om kan gaan en beter kan anticiperen. Ik verneem nu, dat de therapie die ... Lees verder
   Published on 2019-05-25By Jaqueline
  • Veranderingen in Wildlands
   Veranderingen in WildlandsEr zijn de laatste tijd veel veranderingen geweest in Wildlands. En er komen nog meer veranderingen aan. Of, ze zijn er nog mee bezig.Persoonlijk moet ik zeggen, dat ik de veranderingen wel mooi ... Lees verder
   Published on 2019-05-06By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle