lifestyle

Home » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

  • Bezoek dit blog!
  • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

    • Nog steeds moeite met accepteren
      AccepterenZoals jullie kunnen lezen, heb ik nog steeds moeite met het accepteren. Dat ik autisme heb. Ik had gedacht, nu ik meer dan een jaar verder ben. Ik het meer een plek heb kunnen geven. ... Lees verder
      Published on 2019-03-18By Jaqueline
    • Een kijkje achter de schermen
      VoorjaarsvakantieTijdens de voorjaarsvakantie, was er voor de abonnementhouders, de gelegenheid. Om een kijkje achter de schermen te nemen, bij Wildlands. Hoe graag mijn man en ik ook een kijkje wilden nemen. Er was geen één ... Lees verder
      Published on 2019-03-11By Jaqueline

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    lifestyle