Festivalwinkel

Home » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Mijn geduld is eindelijk beloond
   Iets meer als twintig jaar ben ik fan van haar. Het is begonnen met het liedje “any man of mine”. Van een country line dance cd. De fans weten nu wel wie ik bedoel (of je hebt het gezien op mijn uitgelichte afbeelding). Ik ben een grote fan van Shania ... read more
   Published on 2018-10-20By Jaqueline
  • Ik heb mijn principes overboord gegooid
   Ieder jaar hield ik mij strikt aan mijn principes. Ik kocht niks van Sinterklaas voor Sint Maarten. Ik kocht niks van Kerst voor Sinterklaas. Jarenlang heb ik mij hier aan kunnen houden. Hoe moeilijk de winkels het ook maakte voor mij. Tot dit jaar…… Dit jaar ben ik van mijn ... read more
   Published on 2018-10-17By Jaqueline
  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Vakantie!