lifestyle

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • En nu??
   Een hele goedemorgen iedereen! Dit is de eerste blog die ik schrijf die niet gaat over mij als student maar als afgestudeerde. Na een week lang goed zenuwachtig te zijn kreeg ik het verlossende mailtje, ... Lees verder
   Published on 2019-07-18By penandpaper1
  • Twee zwarte dagen
   De afgelopen weken ben ik niet heel actief geweest, met een rede. Ik heb geen motivatie kunnen halen uit bloggen omdat ik afscheid moest nemen van mijn grote vriend. Ik heb veel tijd met hem ... Lees verder
   Published on 2019-07-06By penandpaper1
  • Het einde is in zicht!?
   Het einde is inzicht! Pff oke, je hoeft nog maar heel even en het gaat nu super goed, toch? Ja het gaat goed, en als ik dat zeg over het doen van het afstudeeronderzoek dan ... Lees verder
   Published on 2019-06-11By penandpaper1
  • Oranjespektakel
   Vandaag en gisteren stond in het teken van oranje, de Nederlandse handbaldames. Gisteren ben ik mijn vader naar de eerste wedstrijd tegen Rusland geweest, en wat was het een mooie wedstrijd. Vandaag was de tweede ... Lees verder
   Published on 2019-06-01By penandpaper1
  • Een weekend om niet te vergeten?
   Afgelopen weekend was echt leuk, gek, historisch en levensgevaarlijk. Het was het vervolg op mijn 21ste verjaardag, nu vierde ik het met familie. Gek omdat ik veel niet had voorsteld. Historisch omdat we, nou eigenlijk ... Lees verder
   Published on 2019-05-22By penandpaper1
  • Inspiratiebron
   Een verhaal is de bron van inspiratie, iedereen heeft een verhaal. De één zijn verhaal is minder heftig dan de ander. De één zijn verhaal is kort en de ander is lang. Wat je ook ... Lees verder
   Published on 2019-05-16By penandpaper1
  • 21 years and many more to enjoy
   Om klokslag 13:00 word ik dan toch echt 21 jaar oud. Vorig jaar was er ook een blog over mijn verjaardag, toen nog 20 jaar oud. Dat vond ik toen al gek want ik was ... Lees verder
   Published on 2019-05-12By penandpaper1
  • Oorlog
   Niemand wil het, we herinneren onszelf elk jaar weer eraan hoe verschrikkelijk het was, of misschien wel hoe verschrikkelijk het nu nog steeds kan is. Als kind zijn het verhalen van vroeger. Boeken en films ... Lees verder
   Published on 2019-05-04By penandpaper1
  • De uil
   Een teken van wijsheid, van de filosofie. Men zegt ook wel dat je wijzer wordt als je ouder wordt. Dat is heel logisch want je hebt meer levenservaring en meer kennis. Maar als ik een ... Lees verder
   Published on 2019-04-24By penandpaper1
  • Inspiratie opdoen
   Inspiratie opdoen, kijken naar wat mogelijk is. Dat is was je doet als je naar een winkel gaat. Gisteravond kwam ik thuis vol met inspiratie, ik ben namelijk naar de Ikea geweest. Oja en ik ... Lees verder
   Published on 2019-04-18By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle