lifestyle

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • Vraag ik teveel van mezelf?
   Even rustig ademen, dat kan nu even. Dinsdag had ik mijn eerste officiële deadline, gelukkig werd deze verplaatst naar woensdag want het was nog best wel een pittige opdracht. Ik was ook al best wel ... Lees verder
   Published on 2019-03-21By penandpaper1
  • Ultieme uitdaging
   Soms moet je gewoon even iets zelf doen, lekker muziekje op en aan de slag. Dit doet me denken aan het feit dat ik wel weer eens weer kan schoonmaken op mijn kamer maar dat ... Lees verder
   Published on 2019-03-16By penandpaper1
  • Dode lijn
   “Hallo, je spreekt met Julia. Wie is dit?? Hallo, mijn naam is deadline en je moet aan het werk!”Verschrikkelijk… Ik wist natuurlijk dat afstuderen niet de makkelijkste periode van mijn opleiding zou zijn maar de ... Lees verder
   Published on 2019-03-09By penandpaper1
  • I am selling out
   Soms raakt iets je gewoon. Een boek, film of een bepaalde melodie. Muziek raakt mij over het algemeen aardig snel, het heeft een speciaal plekje in mijn leven gekregen. Ik weet niet waar ik zou ... Lees verder
   Published on 2019-03-03By penandpaper1
  • Vakantie, de tijd om ….
   Te ontspannen, wat werk te doen voor school en uit te slapen. Punt 1: check, punt 2: kan nog gebeuren en punt drie: check. Het noorden heeft vandaag nog vrij maar morgen moeten we weer ... Lees verder
   Published on 2019-02-24By penandpaper1
  • Ik voel me zoo verdomd alleeennn….
   Het is vandaag de dag van de liefdee, wat een feest is het! Ik heb zegmaar niet heel veel geluk gehad in de liefde dus deze dag heeft voor mij nog geen invulling gehad. Ik ... Lees verder
   Published on 2019-02-14By penandpaper1
  • Travel the world
   Iets van de wereld zien is denk ik voor wel veel mensen iets wat ze willen doen, naar het buitenland gaan en alle mooie plekjes zien. Ook ik zou dit wel willen, dan geen rondreis ... Lees verder
   Published on 2019-02-07By penandpaper1
  • Nieuwe uitdaging
   Terwijl ik al een paar dagen thuiszit omdat lijkt alsof mij hele lichaam vol met bacteriën zit en de strepsils, paracetamol en oscillococcinum verdere ziektekiemen tegen moeten gaan, begint maandag een heel nieuw avontuur. Nadat ... Lees verder
   Published on 2019-02-02By penandpaper1
  • Extra lange dry Januari?
   Dry Januari, een challenge om de hele maand niet alcohol te drinken. Vele mensen doen er aan mee, het is natuurlijk goed voor de gezondheid. Nou ik kan dit denk ik beter, want ik ben ... Lees verder
   Published on 2019-01-27By penandpaper1
  • beneath my beautiful
   Soms kom je toch wel tot inzichten, dingen die je stiekem al wel wist maar nog niet helemaal wilde weten. Ik heb best wel met dit punt zitten stoeien. Ik heb er ook wel even ... Lees verder
   Published on 2019-01-19By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle