Schoencadeautjes 2018 NL

Home » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • a new language
   This time I will write in a other language, the language many people know how to write and speak. English is something special for me, one how to express my feelings better sometimes. I write songs in English but blogs, I am not used to that. So it will take ... read more
   Published on 2018-11-08By penandpaper1
  • 1+1=2
   Als je ergens heen vliegt voor een korte tijd moet je ook weer terug, en daar wil ik het even over hebben. Hoe gespannen de heenreis was, hoe ontspannen de terugreis was. Ik heb geen enkel moment gedacht: “gaan we het wel halen?” ………………………………………………… Het begon eigenlijk de avond ervoor ... read more
   Published on 2018-11-06By penandpaper1
  • Stories te be told
   In een weekje weg beleef je natuurlijk meer dan alleen een heenreis, alcohol en sterke armen. Ik heb natuurlijk ook gewoon lekker in de zon gezeten (5 van de 7 dagen), ik heb wel is waar drie boeken uitgelezen en genoten van de vrijheid die je hebt op vakantie. Ook ... read more
   Published on 2018-11-03By penandpaper1
  • Sterke armen en alcohol
   Tussen deze twee dingen zit een verband… Ben ik misschien heel sterk geworden en was meer dan 50% van het vocht dat ik binnen heb gekregen alcohol??? Nou nee dat is het niet, ik heb heel keurig maar één cocktail gehad, knap he! Ook heb ik niet hele sterke armen ... read more
   Published on 2018-10-30By penandpaper1
  • Merhaba
   Wie weet waar ik ben geweest?? Nou aan de titel te zien niet in Nederland maar ik zit in een vliegtuig ergens heen als ik dit heb geschreven. Hoe ik in dit vliegtuig ben beland is een bijzonder verhaal, zo bijzonder dat het een hele blog voor zichzelf verdient. Komende ... read more
   Published on 2018-10-27By penandpaper1
  • Tv
   Tv, dat ding staat meestal in de woonkamer of slaapkamer bij iemand. Bij mij staat deze nog regelmatig aan maar dat is steeds gekker aan het worden. Ik hoor alleen maar om me heen “welke serie volg jij?” “Hoever ben jij nu?”. Ik volg ook wel series, denk aan ANTM ... read more
   Published on 2018-10-18By penandpaper1
  • You made me a believer!
   Zo luister je een playlist die niet perse jou favoriete muziek heeft, zo heb je een lied ontdekt die mijn gevoel echt goed kan beschrijven. Ik kan soms echt gek worden van wat mensen dingen van een ander verwachten. Je moet dit doen, je moet dat doen. Nee ik moet ... read more
   Published on 2018-10-15By penandpaper1
  • Taboe
   Deze blog gaat over iets wat ik de afgelopen weken zo vaak heb opgezocht op internet, dat ik het bijna niet meer kan schrijven. Het is een onderwerp die niet altijd makkelijk te bespreken is, er heerst soort van een taboe op. Ik heb het over seksualiteit. Voor school heb ... read more
   Published on 2018-10-12By penandpaper1
  • Pizzadag?!
   Ja, pizzadag. Ik ben aan het afvallen en pizza is totaal niet een gezond gerecht, behalve als je het gezond maakt. Het is net zoals pasta, te veel koolhydraten maar als je het vervangt door groente dan is alles best nog wel te eten. Ik eet courgettepasta, wortelwraps en bloemkoolpizza. ... read more
   Published on 2018-10-07By penandpaper1
  • So relaxed these days
   Zo de knetter, ik slaap de laatste dagen echt heel goed. Meestal liggen de laken aan de andere kant van mijn bed of liggen de half of de grond, maar tegenwoordig… Ik word wakker en me dekens liggen nog bijna hetzelfde en me haar zit ook nog zoals het zat ... read more
   Published on 2018-09-29By penandpaper1
  FavoriteLoadingAdd to favorites

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Schoencadeautjes 2018 NL