KerstKerst

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • Back on the road
   Na drie maanden niet mee te hebben gereden mocht ik weer beginnen met de rijlessen. Ik was zo blij dat het meer mag, ook al moeten we voorzichtig blijven natuurlijk. Maar na de blijheid kwam ook wel weer het gevoel dat ik nu echt mijn ‘probleem’ ga aanpakken. Nu ... read more
   Published on 2021-03-03By penandpaper
  • Een doodgewone zondag
   Het is vandaag zondag, verrassing! Zo verrassend is dat niet maar voor mij is het een doodgewone zondag. Natuurlijk weet ik ook wel dat het Valentijnsdag is, wat een feest voor alle stelletjes. Ik heb nog nooit Valentijnsdag gevierd, of nog nooit mogen vieren. Ik heb er niet echt ... read more
   Published on 2021-02-14By penandpaper
  • Fantasie met een vleugje waarheid
   Hey, ga je mee?!Als je dat wilt?Hoor je bij ons!Winx, pak elkaar maar bij de handProbeer de kracht te voelenHoor de stem van de natuurOh, Winxclub!Winx, zie het magische verbandKom en laat je overspoelenDoor alweer een avontuurOh, Winxclub! De serie die ik altijd keek toen ik klein was. En ... read more
   Published on 2021-02-11By penandpaper
  • Werken deze foodhacks?
   Je komt ze wel eens tegen op instagram, facebook, youtube en tiktok. Foodhacks die het makkelijker zouden moeten maken om eten te bereiden. Ook ik vind het leuk die te kijken maar ik had ze eigenlijk nog nooit geprobeerd. Tijd om dat te gaan doen, natuurlijk verspreid over een ... read more
   Published on 2021-02-01By penandpaper
  • zelfstudie
   Het is een nieuw jaar… en ik heb mezelf natuurlijk beloofd dat ik me niet teveel zorgen wil maken en gewoon moet doen wat ik leuk vind. Sinds het moment dat ik die paniekaanvallen heb gehad merkte ik aan mezelf dat ik in een soort van blurr leef. Niet ... read more
   Published on 2021-01-27By penandpaper
  • Tijd voor gezelligheid in huis!
   Dat is wat we nu wel kunnen gebruiken! De lockdown is verlengd, wat ik wel had verwacht. De cijfers gaan niet omlaag en ja, dan kunnen we natuurlijk niet gaan versoepelen. We moeten het nog even volhouden en dat kunnen we toch allemaal. Toch willen we allemaal ook wat ... read more
   Published on 2021-01-23By penandpaper
  • Verbazing
   Ik moet even iets van me afschrijven en meestal schrijf ik hier niet over. Het gaat om de vele reacties die je vindt onder nieuwsberichten. Ik werd vanochtend wakker en dan kijk ik meestal even op facebook of er nog mensen jarig enzovoorts. Nu zag ik meteen een bericht ... read more
   Published on 2021-01-20By penandpaper
  • Ziek..
   Ik was even vergeten hoe het was om buikgriep te hebben, nu weet ik het weer. Ik heb me de afgelopen dagen zo slecht gevoeld en begin nu weer een beetje op te krabbelen, ik probeer dingen te doen en wakker te blijven. Wat nog vrij moeilijk is maar ... read more
   Published on 2021-01-14By penandpaper
  • bye 2020
   2020? Hoe kan ik dat beschrijven? Er is veel gebeurd, niet alleen met mij maar met heel de wereld. Het jaar stond on het teken van 1 ding, maar dat weten we allemaal wel. Geen verrassing dat iedereen later terugdenkt aan 2020 en dan zegt : “Dat was het ... read more
   Published on 2020-12-31By penandpaper
  • paniek
   Schrijven is voor mij altijd een manier geweest om mij te kunnen uiten, voordat ik erover ben gaan praten. En dat blijft zo, al praat ik er nu ook over. Dat is al een hele verbetering. Soms kom je er ook zelf niet uit, dan weet je even geen ... read more
   Published on 2020-12-13By penandpaper

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland