KerstKerst

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • Progress
   Excuses voor weer een lange tijd zonder blog maar ik ben er achter gekomen dat ik er ik er in mijn hoofd soms niet aan toekom. Nieuwe verhalen bedenken, pagina volschrijven. Dat lukt me nu even niet en dat is niet erg. Maar er zijn wel wat dingen veranderd ... read more
   Published on 2022-06-19By penandpaper
  • Alweer 24 jaar
   Het is misschien heel cliché maar toch was het wel weer een bijzonder jaar. Vooral het stukje van het autisme is wel heel belangrijk geweest. Het heeft heel veel duidelijk gemaakt en dat is belangrijkste. Ik heb het nog niet altijd onder controle maar dat is niet zo gek ... read more
   Published on 2022-05-21By penandpaper
  • Geluk
   Twee weken geleden kwam mijn blog naar buiten en dat was best spannend. Maar het mooie is wel dat ik geen negatieve reacties heb gehad. Voor mij was dit heel belangrijk want ik merk meteen een verschil in de emoties die ik ervaar als ik het over autisme heb, ... read more
   Published on 2022-04-18By penandpaper
  • Coming aut
   Nooit gedacht dat ik voor de tweede keer zo’n blog zou gaan posten. Na mijn ‘coming out’ van mijn pestverleden nu dit. Het is me één keer gelukt, een tweede keer moet me ook wel lukken denk ik. Maar welke is het nu? Het is iets wat eindelijk op ... read more
   Published on 2022-04-02By penandpaper
  • Vegan chocolade, een goede plantaardige vervanger?
   Sommige mensen herkennen het wel, je loopt de supermarkt en heb zin in chocolade. Je pakt een reep en gaat naar de kassa. Simpel toch? Nou, voor mensen de vegan eten of niet goed tegen lactose kunnen is dit niet heel simpel. Je hebt enkele opties, vaak alleen maar ... read more
   Published on 2022-01-30By penandpaper
  • Citytrip in lockdown
   De vakantie is weer voorbij, jammer genoeg. Wat heerlijk om af en toe niet een wekker te hoeven zetten of de bedenken wanneer je moet werken. Vorige vakantie werd ik ziek en dat is mij deze keer bespaard gebleven. En deze vakantie wilde ik er ook even uit, niet ... read more
   Published on 2022-01-09By penandpaper
  • ow, wat een jaar!
   Het is alweer de laatste dag van het jaar. 2021 is eindelijk afgelopen en hoe, in een lockdown, wat toepasselijk. Hopelijk heeft iedereen leuke kerstdagen gehad, ik gelukkig wel. Zo’n laatste blog van het jaar vind ik altijd wat lastig want wat ga je erin zetten. Ik heb zoveel ... read more
   Published on 2021-12-31By penandpaper
  • Merry Christmas! Hopelijk….
   The most wonderfull time of the year, kerstmis. Ik vind het heerlijk om kerstmuziek te luisteren, het is altijd vrolijk. Op Flappie na dan. Mijn dagen voor kerst zullen toch anders verlopen dan was gewild. Ik heb namelijk woensdag mijn verstandkiezen laten trekken. Ik dacht 2 zodat ik ... read more
   Published on 2021-12-24By penandpaper
  • Alles in huis voor kerst?
   Dat is de vraag die we elkaar de komende maand gaan stellen. Vandaag om 5.00 hebben we weer een harde lockdown en dat betekent dat alle niet-essentiële winkels gesloten zijn. Het was gisteren ook erg druk in de stad, alle kerstcadeautjes moesten gekocht worden, alle kerstkleding kon nog in ... read more
   Published on 2021-12-19By penandpaper
  • Wat schuilt eronder de ijsberg?
   Kennen jullie het ijsbergmodel van David McClellend? Een ijs berg is niet allen het puntje dat boven de zee uitsteekt, eronder schuilen heel veel andere dingen die we niet kunnen zien. Ik had in een eerder blog vertelt dat ik niet altijd even lekker in mijn vel zit, hoge ... read more
   Published on 2021-12-12By penandpaper

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland