lifestyle

Home » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • beneath my beautiful
   Soms kom je toch wel tot inzichten, dingen die je stiekem al wel wist maar nog niet helemaal wilde weten. Ik heb best wel met dit punt zitten stoeien. Ik heb er ook wel even ... Lees verder
   Published on 2019-01-19By penandpaper1
  • Ik ben uit het rood!
   Ik ben uit het rood! Schulden afbetaald? Nee was dat maar zo. Dat duurt nog wel even, ik begin namelijk pas twee jaar na mijn afstuderen daarmee. Waar ik het over hem is mijn BMI. ... Lees verder
   Published on 2019-01-09By penandpaper1
  • 2018, wauw…
   De laatste dag van het jaar is aangebroken, een perfect moment om erop terug te gaan kijken. Het is een jaar geweest waarin ik mezelf echt opnieuw heb leren kennen, ik diepe dalen heb gehad ... Lees verder
   Published on 2018-12-31By penandpaper1
  • Een hete kerstmis…
   Merry  christmas everybody! Ik heb echt een leuke kerst gehad, met natuurlijk lekker eten en de standaard problemen die elk jaar er weer zijn. Eerste kerstdag met de familie van mijn vader en tweede kerstdag ... Lees verder
   Published on 2018-12-28By penandpaper1
  • Finally done!
   Even klaar met school, ja het is toch echt vakantie! Dat kan maar één ding betekenen: Kerst, oud en nieuw vieren, simsen en het leukste van allemaal, verslagen typen! Ja dat iedere student zijn droom ... Lees verder
   Published on 2018-12-21By penandpaper1
  • Final year
   Mijn laatste jaar is al even bezig, vakantie komt eraan en dan wat verslagen maken. Dan heb ik er alle tijd voor. Maar voordat ik mijn minor kan afronden moet ik al aan de slag ... Lees verder
   Published on 2018-12-15By penandpaper1
  • Clean
   In deze blog een review, ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een make-up borstel schoonmaker. Ja mensen die bestaan! Dus ik zoeken op wish, aliexpress en mini in the box en ik ... Lees verder
   Published on 2018-12-08By penandpaper1
  • A game I loved to play
   Voor degene die mij kennen weten over wat voor spel, of meer sport, ik het heb. Het is een keiharde sport waarin je best veel mag maar er zijn natuurlijk ook wel wat regels. Ik ... Lees verder
   Published on 2018-12-05By penandpaper1
  • En onze viervoeters dan?
   Het is bijna sinterklaas en wij als mensen hebben dan chocolade letter, kruidnoten en gevuld speculaas maar onze viervoeters, die hebben dat natuurlijk niet. Nu dacht ik, ooit heb ik hondencakejes gemaakt maar natuurlijk kan ... Lees verder
   Published on 2018-11-30By penandpaper1
  • Het onder ogen komen van je grootste angst
   Misschien is angst niet het goed woord, maar een ander kan ik niet bedenken. Soms moet je terug gaan naar iets om het volledig af te kunnen sluiten. Ik ben wel een terug geweest maar ... Lees verder
   Published on 2018-11-24By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  lifestyle