KerstKerst

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • Laat je niet verpesten.
   Dit is zeker geen quote van mij, beter goed gejat dan slecht bedacht. Dit is de titel van het boek van Rutger Verhoeff. Een boek over het leven na het pesten met eigen ervaringen en de verhalen van bekende Nederlanders en Vlamingen. Ik heb deze gekregen van mijn ouders en ... read more
   Published on 2020-08-13By penandpaper1
  • I’m only human.
   Alles is menselijk maar een mens is niet onbreekbaar. De afgelopen weken zijn natuurlijk anders dan ander. Op jezelf wonen is zeker iets anders dan thuis wonen maar dat is misschien wel het enige waar ik niet moete mee heb gehad. De rest is zeker een ander verhaal. Want iedereen ... read more
   Published on 2020-07-26By penandpaper1
  • Wanneer proberen niet altijd de beste manier is
   Ik weet niet of dit al eerder heb geschreven maar soms bereik je een dieptepunt, en dat had ik tijdens Hemelvaartsdag. Ik was er helemaal klaar mee. Ik heb het over mijn gewicht. Ik heb al zo veel geprobeerd en het werkt allemaal maar niet. Ik bedacht mijn eigen dieet ... read more
   Published on 2020-07-16By penandpaper1
  • Ik ben thuis
   Mijn eerste weekend thuis en het is zeker wennen. Mijn ouders waren dit weekend op de camping dus anders was ik ook alleen thuis geweest. Het enige andere is dat ik in een ander huis is wat een stuk kleiner is. En dat is opzich wel chill want het is ... read more
   Published on 2020-07-06By penandpaper1
  • Mijn laatste weekje thuis!
   Ja, hier dan eindelijk een update. De afgelopen week is snel gegaan, zo snel dat ik was vergeten om ook nog even te bloggen. Maar de titel is geen clickbait, ik ga echt volgende week al verhuizen. “Waar in de vorige blog wist toch nog niet wanneer je de sleutels ... read more
   Published on 2020-06-27By penandpaper1
  • Ga ik tiny wonen??
   Het is één van de trends op het gebied van wonen. Maar hoe klein is klein en wat is er allemaal mogelijk? Nou heel veel, als je maar creatief bent. Want dat zal ik moeten zijn want…. Het is eigenlijk wel zeker dat ik ga verhuizen, wanneer weet ik nog ... read more
   Published on 2020-06-12By penandpaper1
  • Nieuwe uitdagingen
   Ik heb vaak genoeg nieuwe uitdagingen gehad maar deze weken zijn er wel heel erg veel. Naast dat ik geen baan meer heb zit ik ook niet echt lekker in mijn vel. Dit keer niet over mijn verleden maar weer over mijn lichaam. En daarbij komt kijken dat hoor de ... read more
   Published on 2020-06-07By penandpaper1
  • Ik ben JARIG!
   En toen was het alweer 12 mei, 22 jaar geleden ben ik geboren en nu alweer 22 jaar. Maar dit was wel één van de gekste verjaardagen van de jaren die ik nog kan herinneren. Want door corona mag je elkaar niet echt feliciteren, wordt alles overdacht en moet je ... read more
   Published on 2020-05-12By penandpaper1
  • 75 jaar vrijheid
   Een bijzonder jaar in een bijzondere uitvoeringen, geen mensen die als sardientjes tegen elkaar opstaan kijkend en luisterend naar muziek. Nee, gewoon in je kamer met een livestream aan. Het is nu even niet anders, we moeten het hier mee doen. Maar wat we wel kunnen doen is het allemaal ... read more
   Published on 2020-05-05By penandpaper1
  • Aan de slag
   Binnen zitten heeft ons allemaal wel iets positiefs gegeven. Meer tijd voor het gezin, meer rust en zeker minder kans op besmetting. Maar het heeft zeker ook zijn nadelen: je kan veel te veel nadenken en je lichaam krijgt ook best een klap. Want nu ik al even niet werk ... read more
   Published on 2020-04-20By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven

  Menu
  Bloggers Noord Nederland