Beautyweken

Home » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • Give me a break
   Pff.. de afgelopen 2 à 3 weken was ik even niet heel actief. Sinds de dag dat de pup is gekomen is mijn energielevel steeds lager geworden en wat bleek, ik werd ziek. De griep ... Lees verder
   Published on 2019-09-14By penandpaper1
  • Puppyprep
   Over een week is waarschijnlijk Tiamos bij ons thuis!!. In een eerdere blog heb ik geschreven dat hij wat te snel groeide en dat gaat gelukkig nu goed. We konden hem daardoor later ophalen en ... Lees verder
   Published on 2019-08-16By penandpaper1
  • Reünie
   Soms moet er iets op je pad komen. Ik ben door mijn zus gewezen op een bijzonder lied, één die aan Nederland de kracht van muziek laat zien. Pesten is echt niet niks maar het ... Lees verder
   Published on 2019-08-05By penandpaper1
  • Rust en een nieuw gezinslid
   Het is vakantie en dat betekent ook voor mij wat meer rust. Na 7 dagen een kamp te hebben voorbereid en begeleid is het tijd voor een pauze. Even je niet druk maken over iets, ... Lees verder
   Published on 2019-08-01By penandpaper1
  • En nu??
   Een hele goedemorgen iedereen! Dit is de eerste blog die ik schrijf die niet gaat over mij als student maar als afgestudeerde. Na een week lang goed zenuwachtig te zijn kreeg ik het verlossende mailtje, ... Lees verder
   Published on 2019-07-18By penandpaper1
  • Twee zwarte dagen
   De afgelopen weken ben ik niet heel actief geweest, met een rede. Ik heb geen motivatie kunnen halen uit bloggen omdat ik afscheid moest nemen van mijn grote vriend. Ik heb veel tijd met hem ... Lees verder
   Published on 2019-07-06By penandpaper1
  • Het einde is in zicht!?
   Het einde is inzicht! Pff oke, je hoeft nog maar heel even en het gaat nu super goed, toch? Ja het gaat goed, en als ik dat zeg over het doen van het afstudeeronderzoek dan ... Lees verder
   Published on 2019-06-11By penandpaper1
  • Oranjespektakel
   Vandaag en gisteren stond in het teken van oranje, de Nederlandse handbaldames. Gisteren ben ik mijn vader naar de eerste wedstrijd tegen Rusland geweest, en wat was het een mooie wedstrijd. Vandaag was de tweede ... Lees verder
   Published on 2019-06-01By penandpaper1
  • Een weekend om niet te vergeten?
   Afgelopen weekend was echt leuk, gek, historisch en levensgevaarlijk. Het was het vervolg op mijn 21ste verjaardag, nu vierde ik het met familie. Gek omdat ik veel niet had voorsteld. Historisch omdat we, nou eigenlijk ... Lees verder
   Published on 2019-05-22By penandpaper1
  • Inspiratiebron
   Een verhaal is de bron van inspiratie, iedereen heeft een verhaal. De één zijn verhaal is minder heftig dan de ander. De één zijn verhaal is kort en de ander is lang. Wat je ook ... Lees verder
   Published on 2019-05-16By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Studentenleven