Home » PRIVACYVERKLARING

PRIVACYVERKLARING

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt en ik ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Bescherming van je persoonsgegevens

Ik neem je privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ik verwerk je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over bloggersnoordnederland.nl

Bloggersnoordnederland.nl wordt beheerd door Joost Poppinga. Mijn gegevens zijn: Outstanding| Rijksstraatweg 18 | 9752 AD | Haren.

Welke gegevens verzamel ik?

Als je het contactformulier hebt ingevuld vraag ik je je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Site URL
  • Site omschrijving
  • Voorkeur categorie
  • IP-adres

​Gebruik van verzamelde gegevens:

Communicatie
Wanneer je een e-mail of een ander bericht naar me stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaren. Soms vraag ik je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en te beantwoorden.

Cookies
Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om gebruikersactiviteiten op de website te analyseren. Dit zijn alleen analytische en functionele cookies. Ik gebruik deze deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is ook mogelijk dat sommige functies en -services op deze website niet goed functioneren als de  cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Persoonsgegevens delen
Je persoonsgegevens behandel ik in vertrouwen en met respect en deel ik niet met externe partijen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Daarom raad ik je aan om regelmatig deze privacyverklaring te lezen.

Bewaren van persoonsgegevens
Zodra persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst met de klant of bezoeker van de website, verwijder ik deze gegevens.

Vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid kun je altijd contact met me opnemen via dit contactformulier.

Vakantie!